Psihoterapia are la bază discuțiile între pacient și terapeut, pe baza unor întrebări specifice, aceasta poate include și alte metode: desen, povești, muzică etc. 

Analiză psihologică, teste standardizate și ședințe de psihoterapie de înaltă calitate oferite de psihologi, psihoterapeuți și psihiatrii cu competență în psihiatrie, avizați de Colegiul Medicilor și Colegiul Psihologilor din România. 

Ședințele de psihoterapie se adresează dificultăților emoționale și de comportament. În cadrul acestor ședințe te poți exprima liber, fără teama de a fi judecat, stigmatizat și având certitudinea că informațiile pe care le împărtășești cu noi vor fi păzite cu mare grijă.

Pe lângă vindecarea traumelor din trecut și a tulburărilor, psihoterapia contribuie și la îmbunătățirea stării de spirit, stabilirea corectă a obiectivelor, depășirea comportamentelor compulsive sau a tulburărilor alimentare, descoperirea tehnicilor de gestionare a stresului și emoțiilor.

Poți alege sau ți se poate recomanda în funcție de ceea ce ai nevoie: ședințe de psihoterapie individuală, de cuplu, familie sau de grup.

Dacă ești interesat de acest tip de terapie, contactează-ne pentru mai multe informatii!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE