Prioritizarea sinelui nu semnifică un gest egoist, dimpotrivă, atingerea stării de bine, atât pentru tine cât și pentru cei din jurul tău, se încadrează în spectrul altruismului.

Premizele FRUMUSEȚE, SĂNĂTATE, INSPIRAȚIE – le poți avea pe toate, prin serviciile noastre de DERMATOLOGIE, DERMATO-VENEROLOGIE ȘI DERMATO-COSMETICĂ, pentru că aspectul fizic generează o încredere ce conturează armonios echilibrul stării psihice.

Prevenția salvează vieți, e mai bine să previi decât să tratezi (better safe than sorry) și uneori afecțiunile cutanate cu instalări rapide sau modificări ale unor leziuni, cum este cazul alunițelor, pot genera anxietate și sunt motive temeinice pentru a cere părerea unui medic specialist dermatolog, mai ales când acea graniță dintre bine și rău este la doar un click distanță.

Prin serviciile noastre de tele-dermatologie putem discuta, vizualiza și propune împreună un plan de tratament sau pur și simplu un ritual adecvat de îngrijire a tenului, beneficiind în timp real de asistență dermatologică specializată, abordând la fel de eficient afecțiuni ale pielii, cu o rapiditate uneori imposibil de obținut prin consultul clasic.

În HELIOS CLINIC veți întâlni o afinitate către inovație, dezvoltare și adaptare în pas cu secolul în care ne mișcăm cu o rapiditate uluitoare și avem parte de provocări nemaiîntalnite. Împreună vom găsi o soluție mai puțin consumatoare de timp pentru orice problemă dermatologică (inclusiv consultanță venerologică sau boli cu transmitere sexuală).

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a lupta cu bolile pielii, de a descoperi cancerele cutanate în momentul instalării  acestora când șansa de supraviețuire este poate de 100 % pentru pacient, de a elabora tratamente personalizate de îngrijire cutanată în funcție de tipul tenului (ten cu predispoziție  la acnee, intolerant, reactiv, excesiv de uscat etc.) bazate pe un consult amănunțit dermatologic și de ce nu, de a opri timpul în loc prin proceduri anti-ageing , cum sunt injectarea de toxină botulinică (Botox) sau de acid hialuronic.

Suntem deschiși să te ascultăm, să te observăm (atât live cât și prin teleconferință) și să te ghidăm indiferent de natura problemei tale de piele. Suntem aici să te sprijinim  în temerile tale, să decidem împreună planul de vindecare,  să prevenim și să tratăm corespunzător orice leziune de piele pentru că, din experiență, am realizat că pentru o stare de bine este nevoie atât de o minte sănătoasă cât și de un corp sănătos: „MENS SANA IN CORPORE SANO”

Dacă ai nevoie de ajutor ești binevenit să ne contactezi!

Meniu
Programare