Valori

Valorile HeliosClinic

Valori

Adaptabilitate si Flexibilitate: Pentru noi e important sa oferim consiliere pacientilor nostri, atat in functie de problemele acestora cat si de orarul, disponibilitatea si cel mai important, momentul cheie in care pacientul solicita ajutor. Fie ca esti acasa, la birou sau pe strada, dimineata sau seara, in timpul saptamanii sau in weekend, vei intalni in cadrul clinicii noastre un program variat si o echipa diversa care iti sta la dispozitie, dispusa sa se muleze in functie de nevoile si solicitarile tale. Suntem intr-o continua imbunatatire, asadar ramanem deschisi sugestiilor, criticilor pe care le asteptam in rubrica “Recenzii”, ele avand un rol esential in dezvoltarea si slefuirea calitatii serviciilor pe care le oferim.

Confidentialitate: Lucram in stransa legatura cu o echipa de experti in domeniu care, participa alaturi de noi la prezervarea si nedivulgarea informatiilor de natura medicala sau personala pe care le primim si gestionam cu mare grija.

Calitate: De-a lungul timpului am fost incurajati de un numar mare de feedback-uri pozitive primite de la pacienti de fiecare dintre noi si consideram ca nu exista grai mai viu si satisfactie mai mare decat multumirea pacientului, care, la finalul algoritmului de diagnostic si tratament, isi recapata starea anterioara de bine si isi exprima recunostinta. Venim in intampinarea nevoilor tale cu promtitudine, eficienta, empatie, punctualitate, simpatie, disponibilitate, toate acestea si multe altele regansindu-se in fiecare dintre membrii echipei noastre, de la psihiatrie si neurologie, pana la dermatologie si psihoterapie.

Experiență Profesională: Cu ani de experiență, atât în domeniul public cât și din cel privat, putem afirma fără rezerve că gestionăm cazurile noastre într-o manieră profesionistă, obiectivă, având ca scop final oferirea de soluții adaptate nevoilor fiecărui pacient în parte. Am adunat experți din domeniile psihiatriei, neurologiei, psihologiei și dermatologiei, aducând la un loc valori cu reușite și împliniri profesionale, pentru a forma o echipă pluridisciplinară cu experiență și dedicare, menită să abordeze și soluționeze eficient orice situație care ține de pacient, restabilind rapid echilibrul minte-corp.

Adaptabilitate și Flexibilitate: Pentru noi e important să oferim consiliere pacienților noștri, atât în funcție de problemele acestora, cât și de orarul, disponibilitatea și cel mai important, momentul cheie în care solicită ajutor. Fie că ești acasă, la birou sau pe stradă, dimineața sau seara, în timpul săptămânii sau în weekend, vei întâlni în cadrul clinicii noastre un program variat și o echipă diversă care îți stă la dispoziție, dispusă să se muleze în funcție de nevoile și solicitările tale. Suntem într-o continua îmbunătățire, așadar rămânem deschiși sugestiilor, criticilor pe care le așteptam în rubrica “Recenzii”, ele având un rol esențial în dezvoltarea și șlefuirea calității serviciilor pe care le oferim.

Confidențialitate:  Lucrăm în strânsă legătură cu o echipă de experți în domeniu care participă, alături de noi, la prezervarea și păstrarea confidențialității informațiilor de natură medicală sau personală pe care le primim și gestionăm cu mare grijă.

Ai nevoie de ajutor?

Dacă te simți copleșit, este momentul să ceri ajutor profesionist!

Sănătatea ta mentală, misiunea noastră

Descoperă mai multe despre specialiștii noștri și gama de servicii, pentru a alege ceea ce ți se potrivește.